Pensiuni din Bulgaria

Bulgaria este o tara care poate sa fi vizitata de toate tipurile de persoane, atat de cei ce doresc o vacanta pe litoral sau de cei amatori de sporturi de iarna, cat si de cei pasionati de traditii, cultura si istorie.

» Citeste mai mult

Alte informații despre Bulgaria

 • Obiective turistice
  • BOROVETS, CEA MAI VECHE STAŢIUNE DE SKI DIN BULGARIA Staţiunea este situată pe coastele nordice ale munţiilor Mousalo. Dispune de o dotare a infrastructurii modernă: telegondolă modernă, telescaune cu 4 locuri şi 45 km de pârtii.
   Localitatea: Borovets
  • CASTELUL REGINEI MARIA Castelul are o arhitectură combinată între stilul maur, meditenaneean şi cel al caselor bulgăreşti. În interior sunt păstrate elemente din perioada Reginei Maria: uşi masive din lemn sculptat, dulapuri sculptate şi pictate, oglinzi, şemineu, baia de maumură.
   Localitatea: Albena
  • CATEDRALA ST.ALEXANDER NEVSKY Este una dintre cele mai mari catedrale ortodoxe din Europa cu o arhitectură în stil bizant, asemeni unei moschee. Sub catedrală se află un muzeuu imens în care sunt expuse icoane bulgăreşti şi bizantine, cea mai veche datând din sec. IX.
   Localitatea: Sofia
  • MUZEUL ARHEOLOGIC DIN VARNA Ocupă o suprafaţă de 2000m² şi are 32 de săli cu expoziţii permanente: din antichitate, perioada medievală şi a renaşterii. Aici se află cea mai veche comoara de aur din lume care dateaza din anul 400 Î.H..
   Localitatea: Varna
  • NISIPURILE DE AUR Este cea mai renumită staţiune a Bulgariei.Se desfăşoara pe teritoriul Parcului Naţional Nisipurile de Aur, unde pe lângă plante luxuriante şi stejari seculari poţi întâlni şi diverse animale. Denumirea provine de la fineţea nisipurilor plajelor.
   Localitatea: Nisipurile de Aur
 • Unități de cazare

Harta Bulgaria

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: