Pensiuni Colibita

Casa Adris

CATEGORIE- 3*** Detine 7 camere din care 2 cu trei paturi si 5 cu 2 paturi. Facilitati: 3 bai la fiecare nivel cu 5 dusuri, sauna, un living cu 24 de locuri, o bucatarie utilata cu toate cele necesare, cuptor cu microunde, masina de spalat vase.

» Vezi mai multe detalii
Casa de Vacanta

CATEGORIE- 2** Detine 8 locuri de cazare in cele 4 camere duble, dotate cu: balcon, 2 paturi separate, baie comuna. Alte facilitati: facilitati pentru persoanele cu handicap, camere pentru fumatori, gratar in curte, sunt acceptate animalele de companie, terasa, parcare, acces la bucatarie, frig..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Arinis

CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste pe malul lacului de acumulare Colibita, in fosta vatra a satului, la o altitudine de 950 m si ofera o priveliste panoramica de vis. Detine 14 locuri de cazare in cele 3 camere duble cu bai comune si 4 camere duble cu bai private. Facilitati: restaurant cu me..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Lumina Lacului

CATEGORIE- 2** Pensiunea este situata pe marginea lacului de acumulare Colibita, intr-un loc pitoresc, in mijlocul naturii. Detine 21 de locuri de cazare in cele 7 camere spatioase cu cate 3 locuri fiecare, dotate cu grupuri sanitare proprii. Facilitati: bar, restaurant, loc de joaca pentru ..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Tarnaveanca

CATEGORIE- 2** Pensiunea Tarnaveanca se afla in localitatea Colibita, judetul Bistrita Nasaud si asteapta turistul sa petreaca o vacanta de neuitat, aproape de munte si aer curat. Se afla in depresiunea Colibita, la 40 km de Bistrita, intr-un peisaj splendid montan la malul lacului. Detine 3 c..

» Vezi mai multe detalii

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: