Pensiuni Moldovita

Complex Turistic Hermes

CATEGORIE- 3*** Complexul turistic se gaseste in localitatea Moldovita din judetul Suceava, fiind locul ideal de odihna si de petrecere a timpului liber. Complexul este format din pensiuni si cabane, avand un confort sporit. Facilitati: restaurant cu 40 de locuri, bucatarie utilata, posibilit..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Condrea

Pensiunea are 6 camere ,fiecare cu baie proprie.Un lucru foarte interesant este faptul ca in cadrul pensiunii se poate vizita un muzeu cu oua decorate ,unic in lume prin valoarea artistica a exponatelor.

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Maria

Pensiunea se gaseste la 5 km de Manastirea Moldovita si detine 5 camere duble de cazare, a cate 10 locuri. Alte facilitati: parcare, curte interioara, spatiu verde, livada.

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Popescu Ana

Pensiunea Popescu Ana ofera spre cazare 5 camere din care 3 cu doua paturi duble si 2 camere cu cate un pat dublu dotate cu tv si cablu. Facilitatile oferite de pensiune sunt: parcare proprie cu zece locuri, incalzire centrala si apa calda non stop, telefon, spatiu pentru gratar si diferite posi..

» Vezi mai multe detalii
Pesniunea Mica Bucovina

CATEGORIE- 2** Este o pensiune familiala situata in localitatea montana Moldovita din judetul Suceava. Detine 2 camere duble cu baie( cu dus) si TV cablu, 5 camere cu baie comuna pe hol si TV. Alte facilitati: sala de mese, TV color si cablu, acces la bucatarie complet utilata( gratar, aragaz,..

» Vezi mai multe detalii

Harta Moldovita

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0004&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: