Pensiuni Sarmisegetuza

Pensiunea Cabana la Munte

CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste la intretaierea zonei de brad si fag, la circa 7 km de pensiunea Sarmis, pe valea raului Hobita la Gradiste Detine 30 locuri de cazare in cele 15 camere. Alte facilitati: bucatarie, ferma proprie, gratar, parcare, masa la cerere, personal vorbitor de englez..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea ULPIA TRAIANA

Pensiunea dispune de un numar total de locuri 9 locuri dispuse in 2 camere duble,o camera tripla, 2 cu baie proprie si mai dispune de o sufragerie.Camere sunt dotate cu:T.V, telefon, acces internet;baie comuna cu dus, apa calda si rece. Pentru cei care doresc sa serveasca masa le putem oferi un ..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea VENUS

Pensiunea Venus cotata la doua margarete se afla in judetul Hunedoara, in frumoasa Tara a Hategului, pe ruinele vechii capitale a provinciei daco-romane, la Sarmizegetusa. Este o cabana de lemn construita pe doua nivele, cu o priveliste minunata spre muntii Tarcu si Poiana Ruscai..Cabana dispune ..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea ZAMOLXE **

PENSIUNEA ZAMOLXE va ofera locuri de cazare la poalele muntilor Retezat, aproape de cele mai importante obiective turistice ale patrimoniului geto-dac si daco-roman din Romania. Cei pasionati de istoria adevarata a tarii noastre gasesc aici un loc de relaxare si observare pe tot parcursul anului..

» Vezi mai multe detalii

Harta Sarmisegetuza

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0004&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: