Pensiuni Sfantu Gheorghe

Complexul Green Village

Detine : - 5 vile 4***; - 1 vila 3***. Facilitati camere: AC, frigider, bai in camere, centrala termica, minibar, telefon, TV. Alte facilitati: 2 restaurante de lux, 3 baruri lacustre, centru de afaceri cu sali de proiectii si conferinte, piscina, sauna, teren de badminton, bar, biliard, grad..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Andra

CATEGORIE- 3*** Detine 10 locuri de cazare in cele 5 camere. Facilitati: posibilitati de agrement( excursii pe Dunare),baie cu dus solar, terasa, TV.

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Egreta Alba

Pensiunea Egreta Alba ofera spre cazare 10 camere duble dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, aer conditionat, tv si cablu. Aceasta detine un bar si restaurant, acces la internet si o parcare.

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Lucia

Pensiunea este localizata la o distanta de 300 m de ponton, 200 m de Dunare si 3 km de malul Marii Negre.Conditii excelente de cazare, grup sanitar in incinta, apa calda, televiziune - cablu.Bucataria noastra va asteapta sa mancatii pe saturate cele mai gustoase preparate din peste.Va asteptam sa..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Mareea

CATEGORIE- 2* Detine 20 de locuri de cazare in cele 10 camere. Detine: un living spatios, 2 mici restaurante unde se poate servi masa, posibilitati de agrement( barci cu vasle si motor cu care se pot organiza excursii in delta Dunarii), persona vorbitor de limba straina, sala de mese, incalzire..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Ovidiu

CATEGORIE- 4**** Pensiunea este amplasata pe malul bratului Sulina si asigura oaspetilor locul propice pentru un sejur reusit. Detine 13 locuri de cazare in cele 9 camere, dotate cu: AC, baie proprie, apa calda, AC, Tv, telefon, minibar. Alte facilitati: restaurant, sala de mese, loc de joaca ..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Trei Scaune

Pensiunea Trei Scaune se afla in centrul orasului Sfantu Gheorghe unde puteti sa petreceti o vacanta ca in paradis in orice anotimp al anului ati alege. Va asteptam intr-o atmosfera calduroasa, de familie!!!

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Victoras

Pensiunea Victoras va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta, un weekend sau un concediu in una din putinele zone din Europa in care natura a ramas asa cum a fost creata, exact in locul unde Dunarea se varsa in mare.Localnicii sunt simpli si primitori, gata oricand sa va conduca in locuri num..

» Vezi mai multe detalii

Alte informații despre Sfantu Gheorghe

  • Obiective turistice
    • Biserica Sfantu Gheorghe Biserica a fost zidita de Doamna Elena Rares, sotia domnitorului Petru Rares in 1551. Este un edificiu de proportii reduse si fara prea multe decoratii in care se resimt influentele ctitoriilor lui Stefan cel Mare.
      Localitatea: Sfantu Gheorghe

Harta Sfantu Gheorghe

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0035&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: