Pensiuni Tismana

Pensiunea Magnolia

CATEGORIE- 3*** Pensiunea Magnolia este situata in orasul Tismana, judetul Gorj. Detine 34 de locuri de cazare in cele 16 camere, dotate cu: TV, apa calda, centrala proprie. Alte facilitati: restaurant cu 32 de locuri, terasa exterioara cu 50 de locuri, piscina, parcare proprie cu 15 locuri, ..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Mindoiu

CATEGORIE- 2** Detine 4 camere duble, dotate cu bai private cu dus si WC. Alte facilitati: loc de pescuit, punct de informare turistic, TV, acces cu animale de companie, punct de informare turistic, centru de echitatie, trasee turistice, acoperire orange.

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Plaiul Castanilor

CATEGORIE: 2** Detine 30 de locuri de cazare in camere cu cate 2 si 3 paturi, dotate cu: TV cablu , bai private. Alte facilitati: bucatarie, posibilitate de a degusta din bucatele traditionale, masa la cerere, incalzire centrala, telefon, terasa, trasee montane, plimbari cu bicicleta, pescuit, ..

» Vezi mai multe detalii
Pensiunea Roxana

CATEGORIE- 2** Detine 8 locuri de cazare in cele 4 camere, dotate cu: TV, bai private, Alte facilitati: ferma proprie, loc de joaca pentru copii, gratar, parcare, telefon, masa la cerere, incalzire centrala, personal poliglot( franceza, engleza).

» Vezi mai multe detalii
Vila Ursu

CATEGORIE- 3*** Detine 20 de locuri de cazare in 10 camere, dotate cu: Facilitati: 8 bai ( cu dusuri, 8 wc), restaurant cu 40 de locuri, telefon, acces cu animale de companie, centru de echitatie, atractii turistice in apropiere, trasee turistice, punct de informare turistic, TV, bar, loc de p..

» Vezi mai multe detalii

Alte informații despre Tismana

  • Obiective turistice
    • Manastirea Tismana
      Manastirea Tismana Manastirea Tismana se afla in localitatea cu acelasi nume din judetul Gorj si a fost construita de catre calugarul Nicodim in anul 1377. Spre sfarsitul secolului al XV-lea, edificiul a cazut in ruine, urmand o serie de restaurari si renovari. In prezent, forma constructiei incintei este un pen..
      Localitatea: Tismana

Harta Tismana

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0005&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 502 Cannot find server. in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: