Ofertă expirată
Această ofertă a expirat în data de 30.06.2017

Cu gandul la vacanta ! VILA COSMOS 3*** GRECIA - PARALIA KATERINI 2017 ! Sejururi de o saptamana cu, sau fara transport autocar.

Numele Agenţiei:
HTS Travel Agency
Ţara:
Grecia
Oraş:
Paralia Katerini
Numele unităţii de cazare:
Hotel Cosmos 3*
Masa:
fara masa
Categoria cazare:
Vila ***
Transport:
Autocar
Tipul ofertei:
Turism
Preţ generic:
de la 69 EUR
Durata
7 nopti
Perioada
21-07-2017/29-09-2017
Plecare din
Bucuresti
Ofertă valabilă până la:
30.06.2017
Introdusă la data de:
19.05.2017
Oferta incadrata in sectiunile:
Last Minute, Early Booking, Promotie, Discount

Preţurile sunt de tipul: Persoana / Sejur

Descriere

Ziua I: Romania – Grecia – Paralia Katerini
Plecam din Bucuresti catre Grecia vineri seara, la o ora anuntata in prealabil.
Imbarcarile pentru alte localitati le gasiti in tabelul din josul paginii.
Ziua II: Salonic – Paralia Katerini
In cursul diminetii ajungem in Grecia – Paralia Katerini, unde suntem preluati de catre reprezentantul HTS Travel, care ne ureaza „bine ati venit”, ne ofera din partea casei o cafea si ne explica programul saptamanii. In cursul pranzului, aprox ora 13.00 – 15.00 are loc cazarea.
Zilele III- VIII:
Cazare Paralia Katerini. Timp liber sau posibilitatea de a participa la excursii optionale.
Din Paralia aveti ocazia sa descoperiti Grecia continentala si insulara, sa pasiti pe urmele filosofilor greci sau pe urmele imparatilor romani, sa va incarcati spiritual la Meteora sau la moastele facatoare de minuni de pe insula Evia, sa va bucurati de “casa zeilor”, de verdele insulelor, de shopping, de marea Egee… Oricine vine in Grecia se indragosteste iremediabil de aceasta tara, se indragosteste de bucataria mediteraneana, de ritmurile muzicii, de tot.
ZiuaVIII: Paralia Katerini – Bucuresti
Dupa micul dejun, intre orele 09.00 – 10.00, se elibereaza camerele, iar bagajele sunt depozitate la parterul unitatii de cazare intr-un loc special amenajat. Turistii vor avea timp liber , buna dispozitie, pentru plimbare, masa, cumparaturi pana la orele 16.30 imbarcare pentru plecarea spre tara pe traseul Salonic – Bulgaria - Romania, sosim in cursul diminetii aproximativ 06:00 (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).
Despre Paralia Katerini - prezentare, informatii si recomandari:
Katerini (Paralia inseamna „plaja/mal de mare/ faleza ”) este un municipiu în partea de est a prefecturii din Pieria. Plaja orasului Katerini (Paralia Katerini) este situata pe Riviera Olimpului, la 7 km de Katerini, la 70 km sud de Salonic şi la 100km de Aeroportul Makedonia International.
Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. In fiecare vara mii de turisti din toata lumea vin aici in vacanta. Acest loc este cu adevărat unic şi fermecator pentru orice turist ce vine aici pentru prima dată şi vad frumosul litoral pe de o parte, şi munţii pe de altă parte.
Nisipul de aici este cel mai fin din zona, fara pietricele, iar apele Mării Egee sunt calde şi curate. Nu exista vietuitoare marine periculoase, iar salvamarii sunt mereu de veghe. Paralia a primit distinctia „Blue Flag” , ceea ce înseamnă mare curată, plaje curate si grija pentru mediul înconjurător.
Statiunea Partalia Katerini este o destinaţie perfectă atât pentru turişti bogaţi cat si pentru cei fara pretentii, deoarece aici puteţi găsi o gamă largă de hoteluri şi vile, de la 3 stele in sus, precum si hoteluri de lux.
Viata de noapte este una deosebita. Există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale şi lasere
.

Servicii incluse

TARIFUL INCLUDE:
Transport autocar /sau fara in functie de oferta aleasa
7 nopti cazare in vila dotata cu grup sanitar, TV, balcon,chicineta
Insotitor de grup;
Asistenta turistica-ghid turistic 7/7, 24h/24.


Contact:

HTS Travel Agency
ADRESA: Bd. Dimitrie Cantemir nr.15, Bl.9, Sc. A, Ap.6, interfon 06, sector 4, Bucuresti Telefon: +40/21.335.08.65 Fax: 031 4247793 Mobil: +40/734.650.598 +40/757.637.740 E-mail: bus@htstravel.ro , Bucuresti
tel: +4 021/335.08.65; fax: +4021/335.08.65
e-mail: bus@htstravel.ro
www.htstravel.ro

Trimite o întrebare către HTS Travel Agency

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (unde vei primi răspunsul):

Telefon:

Întrebare ta (mesajul şi răspunsul pot fi publicate în pagina ofertei):

Cod de securitate
Codul de securitate:

Paralia Katerini se gaseste in Pieria, zona din partea de nord a Muntelui Olimp, impreuna cu Olimpic Beach si orasul Katerini formand cel mai cosmopolit si mai luminos oras din Pieria. Este denumita “tara Bogata “ sau “tara de sub munte”, fiind considerate Perla Statiunilor de pe litoralul Greciei de nord. Se gaseste la 20km de Muntele Olimb si la 75km de Salonic.

» Citeşte mai mult
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: