Ofertă expirată
Această ofertă a expirat în data de 07.06.2018

Circuit Clisura Dunarii – Oltenia 2018 – Oferta Speciala! 3 zile – Autocar – Asistenta turistica

Numele Agenţiei:
Total Reisen & Jagd
Ţara:
Romania
Oraş:
Drobeta Turnu Severin
Numele unităţii de cazare:
Hotel Flora
Masa:
mic dejun
Categoria cazare:
Hotel ***
Transport:
Autocar
Tipul ofertei:
Turism
Preţ generic:
489 RON
Durata
3 zile / 2 nopti
Perioada
08.06-10.06.2018
Plecare din
Bucuresti
Ofertă valabilă până la:
07.06.2018
Introdusă la data de:
10.05.2018
Oferta incadrata in sectiunile:
Last Minute, Promotie, Discount

Preţurile sunt de tipul: Persoana / Sejur

Descriere

Perioada: 08.06-10.06.2018

PRET INSCRIERI TIMPURII: 489 lei/pers/sejur
*Pretul este valabil pentru primii 8 turisti inscrisi!

PRET STANDARD: 559 lei/pers/sejur
Supliment camera single: 130 lei/sejur

Ziua 1 – 08.06.2018: Plecare din Bucuresti pe itinerariul Bucuresti – Pitesti – Curtea de Arges – Ramnicu – Valcea – Horezu – Targu Jiu . Vizita Curtea de Arges – biserica inaltata de Neagoe Basarab (1512-1521) este cea mai valoroasa constructie de arta si arhitectura bisericeasca. A fost inceputa in anul 1514 la dorinta lui Neagoe Basarab ce a incredintat constructia manastirii legendarului mester Manole, care cu pretul propriei sale vieti si a vietii sotiei sale, zidita de vie in zidurile bisericii, a realizat acest edificiu.Vizita Horezu – Manastirea Horezu – cea mai de seama ctitorie a domnului martir Constantin Brancoveanu (1688-1714), inclusa in patrimonial UNESCO ; atelierul mesterului olar Pietraru– atelier si expozitie cu vanzare, cele mai calitative produse din Horezu. Vizita Targu-Jiu : complexul Brancusi (pentru care simbolurile traditionale romanesti i-au fost sursa de inspiratie toata viata)– Coloana Infinitului, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor. Vizita Manastirea Tismana – cel mai vechi asezamant monahal din Tara Romanesca, avand un rol primordial in mentinerea credintei ortodoxe de-a lungul a peste 600 ani; puteti admira Valea si Muntii Cernei. Cazare Hotel 3* in Drobeta Turnu Severin.

Ziua 2 – 09.06.2018: Mic dejun. Vizita Cetatea Severinului, cladita de regele maghiar Ladislau I (1040-1095) ca fortareata impotriva pecenegilor si cumanilor prezenți în regiune . Vizita Orsova – Mănăstirea Sfânta Ana, situată pe defileul Dunării este asezată pe coama Dealului Mosului, care domină orasul Orsova, ofera unul dintre cele mai bune puncte de belvedere din zona; a fost ctitorită de către ziaristul interbelic Pamfil Seicaru, care a luptat în zona Orsovei în Primul Război Mondial. Optional, croaziera cu vaporul pe Dunare in cea mai frumoasa portiune a Cazanelor Dunarii (cca 3 ore) – puteti admira Tabula Traiana – monument ce atesta trecerea romanilor prin acest loc, Manastirea Mraconia situata pe singura zona ridicata de pe malul Dunarii, Chipul lui Decebal situat pe malul golfului Mraconia, Cazanele Mici (cca 50 lei/persoana). Cazare Hotel 3* in Drobeta Turnu Severin.

Ziua 3 – 10.06.2018: Mic dejun. Plecare din Drobeta Turnu Severin; veti putea admira piciorul Podului lui Traian, construit intre anii 103-105 de arhitectul Apolodor din Damasc; Vizita Muzeului Portile de Fier – unde puteti vedea ramasitele unui paradis pierdut- insula Ada Kaleh, o oaza cu iz islamic care a disparut odata cu cresterea apelor Dunarii cu peste 30 m, datorita ridicarii barajului de pe Dunare. Plecare pe ruta Craiova – Slatina –Pitesti – Bucuresti. Vizita Craiova – Palatul Administrativ din Craiova, una din cele mai reprezentative clădiri ale orasului Craiova în stil neoromânesc, cladirea Primariei din Craiova, statuia lui Mihai Viteazul, Biserica Sfanta Treime, Muzeul Olteniei, Parcul Nicolae Romanescu. Vizita manastirea Brancoveni, ce dateaza din anul 1699 si este construita de Constantin Brancoveanu in locul bisericii mici de lemn construita de bunica lui Matei Basarab in anul 1570. Plecare spre Bucuresti.

CONDITII INSCRIERE SI PLATA:
– AVANS 50% LA INSCRIERE;
– DIFERENTA de 50% cu 1 luna inainte de inceperea excursiei;
– In cazul inscrierilor timpurii, avansul sau suma totala platita NU se returneaza;
– In cazul in care excursia nu se realizeaza, sumele platite de catre turist se restituie integral;
– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro.

NOTA:
– Prezentul program constituie anexa la contractul cu turistul;
– IMPORTANT!!!Va rugam sa consultati conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii turistice aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro buton dedicat.

Servicii incluse

– Transport autocar licentiat 2*;
– 2 nopti cazare cu mic dejun, loc in camera dubla standard, Hotel 3* in Drobeta Turnu Severin;
– Vizite conform program;
– Asistenta turistica (ghid din partea agentiei).

Notă:

Servicii neincluse:
– Biletele de intrare la obiectivele turistice;
– Ghizi locali/ghizi muzee;
– Croaziera cu vaporul pe Dunare;
– Orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.


Contact:

Total Reisen & Jagd
Sos.Stefan cel Mare, nr.36, bl.30 B, sector 2, Bucuresti , Bucuresti
tel: 021.210.22.42 / 021.210.23.81 / 0745.153.698; fax: 004-0212102242
e-mail: office@totalreisen.ro
http://www.totalreisen.ro/

Trimite o întrebare către Total Reisen & Jagd

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (unde vei primi răspunsul):

Telefon:

Întrebare ta (mesajul şi răspunsul pot fi publicate în pagina ofertei):

Cod de securitate
Codul de securitate:

Drobeta Turnu Severin este resedinta si cel mai mare oras din judetul Mehedinti, port la Dunare. Se gaseste in partea de vest a Olteniei, pe malul stang al Dunarii, la iesirea fluviului din defileu, in depresiunea subcarpatica a Topolnitei. Se gaseste la 113 km de craiova, la 220 km de Timisoara, 353 km de Bucuresti.

» Citeşte mai mult
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: