Oferte sejur turism

Aboneaza-te la cele mai recente oferte

Cele mai recente oferte tip turism

Abonează-te la cele mai recente oferte

Portugalia tara situata in partea de sud-vest a Europei,in Peninsula Iberica, avand granita cu Oceanul Atlantic in vest si cu Spania, in nord si in est. De asemenea, include doua grupuri de insule ale Atlanticului: Insulele Azore si Madeira.

» Citeşte mai mult

Thailanda e situata in Asia de sud-est, fiind invecinata cu Cambodgia la est, Golful Thailandei si Malaezia la sud si cu Marea Andaman si Myanmar la vest.

» Citeşte mai mult

Republica Macedonia sau Macedonia, numita uneori si FYROM, adica Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, e situata in Peninsula Balcanica, in Europa de sud-est.

» Citeşte mai mult

Bulgaria este o tara care poate sa fi vizitata de toate tipurile de persoane, atat de cei ce doresc o vacanta pe litoral sau de cei amatori de sporturi de iarna, cat si de cei pasionati de traditii, cultura si istorie.

» Citeşte mai mult

Republica Malta este o tara insulara, formata dintr-un arhipelag de insule, fiind situata in Europa de sud, in centrul Marii Mediterane. Statul cuprinde 6 insule: Malta, Gozo, Comino, Filfla, care inseamna boaba de piper si doua insule gemene St. Paul.

» Citeşte mai mult

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: