Oferte sejur turism

Aboneaza-te la cele mai recente oferte

Cele mai recente oferte tip turism

Abonează-te la cele mai recente oferte

Albania, oficial Republica Albaneza, e situata in sud-estul Europei. Cunoscuta si sub numele de Shqipari, Tara Vulturilor, aceasta e una din cele mai mici tari din Europa.

» Citeşte mai mult

Patmos este o insula stancoasa si despuiata, din Marea Egee, necunsocuta in antichitate, fiind rar mentionata de catre autorii antici. Romanii au facut din ea un loc de exil, aici fiind exilat Sfantul Ioan, cunoscut si sub numele de Ioan Teologul care a trait cativa ani intr-o pestera, scriind Apocalipsa, carte care inchide canonul Noului Testament. Manastirea Sf Ioan este un minunat muzeu de arta bizantina si crestina, multe dintre manuscrisele sale fiind renumite in lumea intreaga.

» Citeşte mai mult

ITALIA este situata in sudul continentului Europa si este formata dintr-o peninsula in forma de cizma si doua insule Sardinia si Sicilia. Suprafata Italiei este de 300.000 kmp si are o populatie de 58.600.000 locuitori.

» Citeşte mai mult

Franta, oficial Republica Franta, e o tara situata in Europa de Vest, insa cuprinde si cateva insule si teritorii situate pe alte continente. Numele Frantei provine de la denumirea latina Francia, care inseamna taramul Francilor. Francia desemna o regiune din nordul Europei formata din poporul razboinic germanic.

» Citeşte mai mult

Regatul Spaniei este situat in sud-vestul europei, intre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana, in peninsula Iberica, ocupand cea mai mare parte a peninsulei, insulele Canare si insulele Baleare (Ibiza, Mallorca, Menorca).

» Citeşte mai mult

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: