Oferte sejur turism

Aboneaza-te la cele mai recente oferte

Cele mai recente oferte tip turism

Abonează-te la cele mai recente oferte

Cipru, statul situat pe o insula, la intersectia a trei continente: Europa, Asia si Africa - locul unde estul se intalneste cu vestul, un loc luminat de soare si scaldat apele Marii Mediteraneene. In ciuda istoriei turbulente, este o tara extrem de civilizata si moderna, centrele culturale vechi imbinandu-se cu cele noi, oferind o experienta unica prin simplitate.

» Citeşte mai mult

Franta, oficial Republica Franta, e o tara situata in Europa de Vest, insa cuprinde si cateva insule si teritorii situate pe alte continente. Numele Frantei provine de la denumirea latina Francia, care inseamna taramul Francilor. Francia desemna o regiune din nordul Europei formata din poporul razboinic germanic.

» Citeşte mai mult

ITALIA este situata in sudul continentului Europa si este formata dintr-o peninsula in forma de cizma si doua insule Sardinia si Sicilia. Suprafata Italiei este de 300.000 kmp si are o populatie de 58.600.000 locuitori.

» Citeşte mai mult

M-am gandit ca e absolut inutil un articol care sa va prezinte date geografice depre Egipt, in conditiile in care planuiti o vacanta cu destinatia "Perla Africii"

» Citeşte mai mult

Thailanda e situata in Asia de sud-est, fiind invecinata cu Cambodgia la est, Golful Thailandei si Malaezia la sud si cu Marea Andaman si Myanmar la vest.

» Citeşte mai mult

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: