Oferte sejur turism

Aboneaza-te la cele mai recente oferte

Cele mai recente oferte tip turism

Abonează-te la cele mai recente oferte

Muntenegru, in traducere Muntele Negru, e situat in sud-estul Europei. Capitala acestuia este Podgorica iar limba oficiala este sarba sau pe langa aceasta, in administratia locala, unde este cazul se foloseste si limba albaneza.

» Citeşte mai mult

Patmos este o insula stancoasa si despuiata, din Marea Egee, necunsocuta in antichitate, fiind rar mentionata de catre autorii antici. Romanii au facut din ea un loc de exil, aici fiind exilat Sfantul Ioan, cunoscut si sub numele de Ioan Teologul care a trait cativa ani intr-o pestera, scriind Apocalipsa, carte care inchide canonul Noului Testament. Manastirea Sf Ioan este un minunat muzeu de arta bizantina si crestina, multe dintre manuscrisele sale fiind renumite in lumea intreaga.

» Citeşte mai mult

Portugalia tara situata in partea de sud-vest a Europei,in Peninsula Iberica, avand granita cu Oceanul Atlantic in vest si cu Spania, in nord si in est. De asemenea, include doua grupuri de insule ale Atlanticului: Insulele Azore si Madeira.

» Citeşte mai mult

Thailanda e situata in Asia de sud-est, fiind invecinata cu Cambodgia la est, Golful Thailandei si Malaezia la sud si cu Marea Andaman si Myanmar la vest.

» Citeşte mai mult

Republica Macedonia sau Macedonia, numita uneori si FYROM, adica Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, e situata in Peninsula Balcanica, in Europa de sud-est.

» Citeşte mai mult

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: