Oferte sejur turism

Aboneaza-te la cele mai recente oferte

Cele mai recente oferte tip turism

Abonează-te la cele mai recente oferte

Patmos este o insula stancoasa si despuiata, din Marea Egee, necunsocuta in antichitate, fiind rar mentionata de catre autorii antici. Romanii au facut din ea un loc de exil, aici fiind exilat Sfantul Ioan, cunoscut si sub numele de Ioan Teologul care a trait cativa ani intr-o pestera, scriind Apocalipsa, carte care inchide canonul Noului Testament. Manastirea Sf Ioan este un minunat muzeu de arta bizantina si crestina, multe dintre manuscrisele sale fiind renumite in lumea intreaga.

» Citeşte mai mult

Romania e situata la intersectia Europei centrale, de sud si de vest, invecinandu-se cu Ucraina si Republica Moldova in nord si est, cu Ungaria si Serbia la vest, Bulgaria la sud si are iesire la Marea Neagra in sud-est.

» Citeşte mai mult

Regatul Spaniei este situat in sud-vestul europei, intre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana, in peninsula Iberica, ocupand cea mai mare parte a peninsulei, insulele Canare si insulele Baleare (Ibiza, Mallorca, Menorca).

» Citeşte mai mult

Olanda, supranumita si Tara de Jos e situata in nord-vestul Europei, fiind invecinata cu Marea Nordului, Belgia si Germania. Aceasta este una dintre membrii fondatori ai Beneluxului si Uniunii Europene.

» Citeşte mai mult

Grecia este o tara din sud-estul Europei situata in Peninsula Balcanica,la sud de Bulgaria si la vest de Turcia. Litoralul se intinde pe o distanta de 13.676 km la Marile Egee, Ionica si Mediterana.

» Citeşte mai mult

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: