Transport persoane Braila - Germania cu autocar

Numele Agenţiei:
Ester Tours
Ţara:
Germania
Oraş:
Munchen
Transport:
Autocar
Preţ generic:
5 EUR
Plecare din
Braila
Ofertă valabilă până la:
31.12.2018
Introdusă la data de:
21.04.2017
Oferta incadrata in sectiunile:
Promotie, Discount

Preţurile sunt de tipul: Persoana / Dus

Descriere

Transport persoane Braila Munchen cu autocar

Transport persoane Braila - Munchen cu autocare si microbuze moderne in zilele de Luni Miercuri si Vineri direct pana la ADRESA dorita din Germania . Curse autocar spre Munchen , Germania cu plecare din Braila la ora 05.00 Gara CFR .

Transport autocar Braila - Munchen , cu autocar
Transport Braila Munchen , cu autocarul.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Munchen curse regulate cu plecare din Braila . Cursa de transport persoane Braila – Munchen , se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.

Cursa autocar Braila Munchen
Cursa de autocar pentru transport persoane Braila Munchen are ca obiect principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Braila - Munchen . Fie ca doresti sa vizitezi Munchen sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Munchen la preturi promotionale .
Pret Bilet autocar Braila – Munchen
Pretul uni bilet de autocar Braila Munchen . Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Braila Munchen beneficiaza de reduceri importante,Copii pana in 2 ani 50 % iar intre 2- 9 ani au 20 Euro reducere din pretul biletului pentu o calatorie, . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita maxima de 40 kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Conditii Transport Braila Munchen
Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Rezerva bilet autocar pe ruta Braila – Munchen atat telefonic cat si prin sau prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Braila sau in Munchen
Bilete Transport persoane Braila Munchen rapid si simplu!


Servicii incluse

Transport persoane Braila - Munchen cu autocare si microbuze moderne in zilele de Luni Miercuri si Vineri direct pana la ADRESA dorita din Germania . Curse autocar spre Munchen , Germania cu plecare din Braila la ora 05.00 Gara CFR .


Contact:

Ester Tours
Strapungeri Silvestru nr 4 , Iasi
tel: 0773908912 / 0748926575; fax: 0332086277
e-mail: ester_tours@yahoo.ro
www.estertours.ro

Munchen este capitala Bundeslandului Bavaria din Germania si al treilea din tara ca marime, dupa Berlin si Hamburg, in campia Bavariei de Sus, pe raul Isar si la o altitudine de 520m.

» Citeşte mai mult
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: